Mitä jos kalevalainen jäsenkorjaus ei tehoakaan?

Kalevalainen jäsenkorjaus voi auttaa todella moneen eri ongelmaan, mutta harmikseni pitää todeta, ettei se auta kaikkiin ongelmiin. Jos sinusta tuntuu siltä, että hoito ei tehonnutkaan, lue tästä lisää tai tsekkaa sama videomuodossa artikkelin lopusta.

Odota viikko hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen keho voi palautua hoidosta viikonkin verran, jolloin kehossa voi olla kummia tuntemuksia kropan kummastellessa uusia ulottuvuuksiaan ja tuntemuksiaan. On aika tavallista, että hoidon jälkeisen viikon aikana voi esiintyä pieniä kolotuksia, mutta nämä menevät siinä viikossa ohi. Jos näin ei ole, ota yhteys hoitajaasi, jotta voitte katsoa yhdessä tilannetta. Ja olihan ne jälkihoito-ohjeet pidetty mielessä?

Vertaa hoitomäärää vaivan ikään

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa on saatu kertahoidolla korjattua vuosikausia vaivanneita ongelmia, mutta tällaiset tapaukset ovat vähemmistössä. Suurin osa hoidoista tehdään jonkinlaisena sarjana eli työstetään kehoa kerta kerralta auki paremmin.

Ei siis kannata luottaa siihen, että 40 vuotta jumissa ollut selkä joustaa miten vain kertahoidon jälkeen. Näin ei todennäköisesti käy, vaan tarvitset useamman hoitokerran.

Toimiiko kemiat?

Hoitajan ja hoidettavan välillä on hoitosuhde, joka perustuu luottamukseen ja on vahvasti riippuvainen henkilöiden välisestä kemiasta. Osuuko jutut yksiin, osaako hoitaja olla hiljaa tarvittaessa, ottaako hoitaja muutenkin hoidettavan ongelmat huomioon tarpeeksi hyvin, onko hoito-ote miellyttävä, kokeeko molemmat luottavansa toiseen osapuoleen jne. jne.? Mikäli näin ei ole, osapuolet eivät välttämättä voi keskittyä hoitoon niin hyvin, että saataisiin parempia tuloksia aikaiseksi.

Voi olla, että kalevalainen jäsenkorjaus on hoitomuotona sinulle sopiva, mutta hoitajan kanssa ei vaan synkkaa. Tällöin voi olla hyvä idea kokeilla jotain toista hoitajaa. Älä epäröi kysyä hoitajaltasi suosituksia muista hoitajista. Eihän se ole kiva kuulla, ettei hoidettavan kanssa mene jutut yksiin, mutta pääasia kuitenkin on, että hoidettava saa vaivoihinsa parasta mahdollista apua. Ja mikäli hoitaja saa paljon samankaltaista palautetta hoidettaviltaan, hän voi tehdä muutoksia toimintaansa ja tulla entistä paremmaksi hoitajaksi.

Toinen hoitomuoto voi olla sinulle toimivampi

Kuten sanottu, kalevalainen jäsenkorjaus toimii moneen ja monelle, muttei kaikkiin tai kaikille. Jos edellä mainitut keinot on jo käytetty, kannattaa kokeilla jotain toista hoitomuotoa. Hoitajasi voi osata neuvoa jonkin toisen hoitomuodon pariin ja voi olla, että hän jopa itse tekee jotain toistakin hoitomuotoa. Kalevalaisen jäsenkorjauksen osaajista löytyy monenlaista muunkin lajin osaajaa kuten vyöhyketerapeuttia, aromaterapeuttia, refleksologia ja fysioterapeuttia.

Ja sama videona

https://youtu.be/EEusslNuw6k


© Aaltokorjaamo