Siirry suoraan sisältöön

Vauvakampanja marraskuun loppuun saakka

  • tehnyt
vauva pitää kiinni sormesta

Pienilläkin ihmisillä voi olla kipuja tai vaivoja, jotka vaikuttavat helposti koko perheeseen. Vauvan huonot unet, ruokahaluttomuus, koliikinomaiset oireet tai raajojen heikko toiminta voi johtua raskauden tai synnytyksen yhteydessä tulleista kireyksistä kehossa. Näin tapahtuu usein, mutta aina oireille ei löydy selitystä 😕

Kalevalainen jäsenkorjaus on niin hellävarainen ja rauhallinen hoitomuoto, että sillä voidaan hoitaa myös vauvoja 🤩 Nuorin hoitamani vauva on poika, jolla ikää kokonaiset 10 päivää. Hän nautti hoidosta ja simahti syömisen jälkeen pitkäksi aikaa ❤️

Niin, se kampanja! Vauvat ovat tervetulleita hoidettavakseni veloituksetta marraskuun loppuun saakka. Hoidon kesto on 15-30 minuuttia. Varaa aika suoraan viestillä joko Instagramin, Messengerin tai WhatsAppin kautta, jakelen aikoja nettiajanvarauksen ulkopuolelta 😉

Avainsanat: