Siirry suoraan sisältöön

Uudet tilat odottavat 30.8.

  • tehnyt

Aaltokorjaamon lyhyeen historiaan on tähän mennessä kuulunut kolme toimipisteen vaihtoa, mutta nyt on varmistunut neljäskin muutto tähän ensimmäisen toimintavuoden loppuun 😅

Maanantaina 30.8. lähtien Aaltokorjaamon osoite on (toivottavasti vielä pitkään) Korkeemäenkatu 3, Nokia.

Pääseekö sinne nyt helpommin?

Muutoksia on tulossa useita, joista keskeisemmän sijainnin lisäksi suurimpia on parempi saavutettavuus. Hoitotilat ovat katutasossa ja edelleen on pari askelmaa noustavaa hoitolalle, muttei sen enempää. Samoin auton saa pysäköityä parhaimmillaan 10 metrin päähän hoitolan ovesta. Parkkipaikkoja on runsaasti lähialueella ja suurin osa on 2 tunnin kiekkopaikkoja eli normaalikestoisen hoidon pitäisi pystyä tekemään parkkiajan puitteissa.

Meneekö kaikki asiat parempaan suuntaan?

Todella moni, muttei kaikki. Aikarajoitteinen pysäköinti voi jollain mittapuulla olla heikennys entiseen nähden, mutta isoimpia “menetyksiä” on omat ikkunat; hoitotilassani ei tule olemaan ikkunoita. Yksityisyyden kannalta tämä on hyvä asia, luonnonvalon saatavuuden kannalta pieni heikennys.

Tehdas108:n erinomaista yhteisöä ja sopivaneriskummallista ympäristöä tulee ikävä, mutta saan kämppiksen uusiin tiloihin, kun valokuvaaja Katri Paananen aloittaa hommat seinän takana näillä näkymin 1.10.

Jaa niin, sellainen mahdollinen tilapäinen heikennys voi myös tulla, että joudun tekemään ekalla viikolla hommia matkapöydän kanssa, kunnes “oikea” hoitopöytäni saapuu paikalleen. Hyvää kannattaa toivottavasti odottaa 😊

Vaihtuiko ajanvaraushommat tms.?

Ei, ajanvaraus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, y-tunnus ja sen sellaiset pysyy ennallaan. Onneks 😅

Avainsanat: