Siirry suoraan sisältöön

Hinnaston muutos syyskuun alussa

  • tehnyt
Hintamuutos 2021

Vielä elokuun loppuun voi käydä luonani jäsenkorjattavana ja maksaa edelleen vanhoilla hinnoilla, mutta syyskuun alusta napsahtaa voimaan uusi hinnastoni, jossa enteillään jo sitä, että olisin saanut kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen ja olisin ns. valmistunut.

Hinnoissa tapahtuu jonkinlaista nousua ja nyt onkin oiva hetki käyttää vanhat hinnat hyödykseen. Vielä on meinaan mahdollista ostaa esimerkiksi sarjakorttia, jossa yksittäisen hoidon hinnaksi tulee 50 euroa. Kun yksittäisen hoidon hinta tulee olemaan 80 euroa ja sarjakortillakin 70 euroa per hoito, on säästö melkoinen. Sarjakortissa on muitakin hienouksia:

  • sarjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä eteenpäin
  • sarjakortti ei ole henkilökohtainen eli sitä voi käyttää vaikka kimpassa kaverien kanssa

Nyt on hyvä aika hoidattaa itsensä ja lähipiirinsä kuntoon! Tervetuloa hoidettavaksi!

Avainsanat: