Siirry suoraan sisältöön

Jatko kisällinä

  • tehnyt

Viikonloppu meni koulutuksessa ja sain virallistettua asemani kalevalaisen jäsenkorjauksen kisällinä, joten hurraa! Tämähän tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että opiskelut ovat edenneet hyvin ja harjoitushoitoja on kertynyt kivasti viime aikoina. Toisaalta tämä tarkoittaa myös sitä, että olen nyt julkisesti löydettävissä Kansanlääkintäseuran osaajaluettelossa ja varausten määrä onkin ollut kiitettävässä kasvussa viime aikoina.

Nyt kun viimeinen opiskelukoitos, näyttökoe, häämöttää viiden viikon päässä, on pakko myös tarkastella omaa toimintaa, jaksamista ja tavoitteita vähän kriittisemmin. Turhan moni jäsenkorjaaja on rohmunnut liikaa hoitoja heti uransa alkuvaiheessa ja polttanut itsensä loppuun tai rikkonut omat työvälineensä siten, että ovat joutuneet pysähtymään pakolla.

Itse ajattelin kyseisen tilanteen välttää ja muokkasin varauskalenteriani omaa palautumistani paremmin tukevaksi. Ilta- ja viikonloppuaikoja on edelleen, muttei ihan niin paljoa kuin aiemmin. Mutta eiköhän sieltä sopivaa paikkaa silti löydy! 😉