Siirry suoraan sisältöön

Paljonko opiskelu kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi maksaa?

  • tehnyt

Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi opiskelu onnistuu vain Kansanlääkintäseuran järjestämissä koulutuksissa, joille on määritelty tietyt hinnat. Opiskelu koostuu lähiopetusviikonlopuista ja isosta liudasta harjoitushoitoja sekä muutamista pienemmistä kokonaisuuksista, kuten opiskelujen lopputyöstä.

Opinnot etenevät lähiviikonloppu kerrallaan ja olenkin ollut todella tyytyväinen nykyiseen “maksa opintojesi edetessä”-maksumalliin, jossa maksat sen lähiopetusviikonlopun, jolle osallistut sitä mukaan kun sille osallistut. Vaikka hintaa opiskeluille tulee, maksaminen tapahtuu vähitellen ja sitä on helpompi hallita myös niissä tapauksissa, jos opiskelija yhtäkkiä huomaa, ettei kalevalainen jäsenkorjaus olekaan sitä, mitä itse on toivonut.

Mutta mitä se sitten maksaa? Tässä pieni valottava stoori aiheesta.

Vinkki stoorien käyttöön: klikkaile tai näppäile stoorin vasempaan tai oikeaan laitaan, jos haluat mennä eteenpäin tai taaksepäin stoorissa.