Siirry suoraan sisältöön

Miten kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi opiskellaan?

  • tehnyt

Kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelu on yleensä viikonloppuopiskelua paikan päällä, mutta maine “muutaman viikonlopun kurssista” ei voisi olla kauempana totuudesta.

Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi opiskelu kestää lyhimmillään 3 vuotta, jonka aikana on suoritettava paitsi nuo lähiopetusviikonloput, mutta niiden ulkopuolella myös vähintään 300 hyväksyttyä harjoitushoitoa. Kun lasketaan, että jokainen harjoitushoito kestää vähintään 1,5 tuntia, huomaa ettei kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi päästä ihan noin vain kurssittelemalla. Tämä on yksi syistä, jonka takia n. 40 prosenttia kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot aloittaneista keskeyttää opintonsa.

Kokeilin hieman nörtteillä uudenkarhean WebStories-formaatin kanssa, joten näppäile/kikkaile allaolevaa juttua läpi saadaksesi lisäinfoa kalevalaisen jäsenkorjauksen opiskelusta.